traversa hol

Detaliul estetic al unui hol lung este traversa!

Pentru ca si o incapere lunga dar ingusta necesita covor, pentru o izolare fonica, termica si un confort estetic ridicat, s-au inventat unele covoare mai speciale. Aceste covoare au fost concepute in asa fel, ca sa deserveasca o incapere de o latime mai mica, dar lungimea lor sa poata sa fie ajustata.

Aceste covoare speciale se numesc traverse de hol, si ne pot asigura un confort ridicat in cazul in care alegem sa optam pentru ele la amenajarea unor holuri din apartamentele noastre, sau in diferite cladiri publice.

Pe langa o varietate mare de modele si culori, exact ca si in cazul covoarelor, aceste traverse de hol, pot fi achizitionate gata taiate la diferite lungimi, dar exista posibilitatea de a le cumpara si la metru, pentru a acoperi si cele mai deosebite nevoi. Ca sa te informezi, intra in webshop si foloseste filtrele, pentru a cauta in functie de nevoile tale, iar pentru alte informatii privind traversele de hol, cauta-ne personal in magazinele noastre offline. Colegii nostri te vor ajuta cu drag pentru a gasi raspuns la orice intrebare sau necesitate. Spor la shopping!

Print Friendly, PDF & Email