Arhive categorie: Webshop

Cercei medicinali Studex, aliatul tău dacă ești alergic

Da, sunt cazuri în care cineva nu poate purta niciun fel de bijuterie fiind alergică la acestea. Oare nu este acest lucru puțin deplasat? Hai să lămurim ce înseamnă alergia la bijuterii și ce fel bijuterii sunt cercei medicinali.

Primul lucru care trebuie să stabilim este faptul că aurul pur niciodată nu va crea reacții alergice, ci materialele de adaos care sunt folosite în aliajul bijuteriei. Bijuteriile din aur nu sunt făcute doar din aur pur, ar fi prea moi pentru a fi prelucrate, ci sunt folosite metale diverse pentru a întări materialul.

Continuă să citești

Glutathione 500 mg

Glutathione 500 mg la preț acceptabil

Detoxificarea ficatului este un lucru foarte necesar pentru o viață sănătoasă și lungă. Acest lucru se poate face cu administrarea de Glutathione 500 mg, care totodată are o mulțime de efecte benefice asupra organismului. De fapt, această polipeptidă bioactivă cu funcție de coenzimă este prezent în corpul uman în aproape toate celulele organismului.

Glutationul este unul dintre cei mai puternici și importanți antioxidanți intracelulari ai organismului. Reducerea nivelului acestuia în organism poate să ducă la apariția diferitelor boli, pe care este bine să evităm. Astfel este indicat utilizarea de Glutathione 500 mg, care se poate achiziționa de pe pagina web oncoshop.ro, la un preț acceptabil. Continuă să citești

traversa hol

Detaliul estetic al unui hol lung este traversa!

Pentru ca si o incapere lunga dar ingusta necesita covor, pentru o izolare fonica, termica si un confort estetic ridicat, s-au inventat unele covoare mai speciale. Aceste covoare au fost concepute in asa fel, ca sa deserveasca o incapere de o latime mai mica, dar lungimea lor sa poata sa fie ajustata.

Aceste covoare speciale se numesc traverse de hol, si ne pot asigura un confort ridicat in cazul in care alegem sa optam pentru ele la amenajarea unor holuri din apartamentele noastre, sau in diferite cladiri publice. Continuă să citești