Arhive categorie: Sanatate

glutationul

Glutationul – antioxidantul eficient

Cancerul poate sa apara la oricine si la orice ora. Bineinteles, primul drum duce la medicul specialist in aceste cazuri, dar exista si tratamente alternative, ca de exemplu glutationul, care vine in ajutorul bolnavilor. Acesta poate fi utilizat si ca tratament individual antitumoral, pentru ca poate neutraliza radicalii liberi, proliferarea carora duce in totdeauna la boli, poate chiar si la cel mai grav, adica cancerul.

Daca avem problema acesta, trebuie sa stim, ca glutationul sub forma de injectii putem comanda de pe pagina web cancertratament.info. Mai multe informatii despre acest preparat si modul de administrare recomandat gasiti tot pe site-ul amintit. Continuă să citești

Vitamina B17, vitamina minune

Vitamina B17

Vitamina B17

Samburele de caise contine vitamina minune, care ajuta in intarirea organismului, astfel se poate folosi si preventiv. Vitamina este in totalitate naturala, fiindca este o molecula de zahar, si nu produce niciun efect secundar asupra organismului. Terapia be baza de vitamina B17 se poate utiliza singura sau chiar si impreuna cu tratamentele traditionale. Indeplineste un rol important in distrugerea tumoriilor si stopeaza proliferarea acestora.
Continuă să citești

Cancer tratament oferit de natura

Cancer tratament

Cancer tratament

Cancerul este o boala greu tratabila, insa nu este imposibil sa scapam de ea definitiv. Exista tratamente traditionale, dar si solutie alternativa, adica cancer tratament natural. Acest tratament se bazeaza pe vitamina B17, care provine din natura, caci in cea mai mare concentratie este de gasit in nucleul din samburele de caisa.

Dupa ce este extras din acesta si curatat, se fabrica sub forma de tablete si injectii, este cunoscut si pe numele de Amigdalina. Acest cancer tratament poate fi extraordinar de eficient in lupta cu boala, caci vitamina B17 este o substanta chemioterapeutica naturala, care nu produce efecte secundare daunatoare asupra organismului bolnavului, deci poate fi utilizata fara probleme.
Continuă să citești