Cercei medicinali Studex, aliatul tău dacă ești alergic

Da, sunt cazuri în care cineva nu poate purta niciun fel de bijuterie fiind alergică la acestea. Oare nu este acest lucru puțin deplasat? Hai să lămurim ce înseamnă alergia la bijuterii și ce fel bijuterii sunt cercei medicinali.

Primul lucru care trebuie să stabilim este faptul că aurul pur niciodată nu va crea reacții alergice, ci materialele de adaos care sunt folosite în aliajul bijuteriei. Bijuteriile din aur nu sunt făcute doar din aur pur, ar fi prea moi pentru a fi prelucrate, ci sunt folosite metale diverse pentru a întări materialul.

Astfel este folosit cuprul galben, roșu și nichelul în diverse proporții. Cel mai periculos dintre toate este nichelul, care este cel mai des responsabil pentru reacții alergice. Cum putem scăpa de aceste chinuri, dar totuși să beneficiem de strălucirea bijuteriilor? Soluția sunt cerceii medicinali.

Aceste bijuterii sunt confecționate din materialul din care sunt concepute protezele chirurgicale, nu ruginesc, sunt extrem de rezistente. Cerceii medicinali Studex sunt fabricate cu deosebită grijă, fiind lucioase, și pot fi alese nuanțe începând de la auriu până la culoarea șampaniei.

Print Friendly, PDF & Email